MCC Next

MCC Next is ontstaan naar aanleiding van het 75- jarig bestaan van Drum- & Showband MCC in 2006. In 2007, 2009 en recent nog in 2014 hebben zij ook meegedaan aan de succesvolle Singer concerten. Er is nog steeds animo voor deze karakteristieke sound zowel bij het publiek als bij de leden zelf. Onder de bezielende leiding van dirigent Cees Bus repeteert MCC Next elke eerste en derde donderdag van de maand, van oktober tot en met april.

MCC Next is een concertorkest dat bestaat uit trompetten, jacht- en ventielhoorns, schuiftrombones, baritons, sousafoons en een slagwerkgroep. We gaan er van uit dat u zelf over een instrument beschikt. Voor het slagwerk kan gebruik gemaakt worden van het instrumentarium van de vereniging.

Heeft u wel eens een instrument bespeeld en kriebelt het nog steeds, kom dan eens kijken op één van de repetitieavonden van MCC-Next.

Blaassectie

Vriendschapsconcert

Drum- & Showband MCC organiseert jaarlijks op een zondagmiddag in maart het traditionele en gratis toegankelijke Vriendschapsconcert in het Muziekcentrum Schering en Inslag.

Tijdens dit concert treedt MCC Next op samen met een andere vereniging. Voor dit concert is reeds samenwerking gezocht met o.a. Accordeon vereniging Aurora, Beatrix Brass en PVO uit Soest. In de pauze en na afloop kunt u gezellig een kopje koffie of een drankje drinken en andere muziekliefhebbers ontmoeten.

Dit jaar vond het concert plaats op zondag 4 maart, in samenwerking met Mannenkoor De Speuit.

Lees het nieuwsbericht

Belangrijkste informatie
  • Repetities: Op eerste en derde donderdaggavond tussen 20.00 - 22.15 uur, van oktober t/m april
  • Waar: Muziekcentrum Schering & Inslag, Eemnesserweg 15a in Laren
  • Muziek: oude A-band muziek, evergreens
  • Activiteiten: Vriendenconcert, zomer BBQ, Kerstdiner
  • Contributie: € 70,-- per seizoen (oktober-maart)
  • Informatie: secretariaat@mcclaren.nl