Postbus 539, 1250 AM Laren - email: info@mcclaren.nl
Drum- & Showband MCC - Laren
A-band Jong MCC MCC Next Sustento Uniform Het Verleden Gastenboek Nieuws 2016 Nieuwsoverzicht
vorig of volgend nieuwsbericht
Share |
Lampionoptocht en INMarkt Zaterdagavond heeft de A-band van MCC voor het eerst mee gedaan aan de lampionoptocht in Diemen. Dit feest voor de kleintjes maakt onderdeel uit van het Diemer Festijn, een sinds 1983 jaarlijks terugkerend evenement rondom de kermis in Diemen. Ondanks dat het warm en benauwd was, waren er aardig wat kinderen en ouders op de been om deel te nemen aan de korte rondgang door de wijk. Vooraf en na afloop heeft de A-band een stilstaand optreden verzorgd op het Diemerplein. Zondag stond de hele middag in het teken van ledenwerving op de INMarkt. De A- band heeft de markt geopend met een optreden op het grote podium. Vervolgens konden de kinderen bij de stand van MCC een speciale MCC-foon ophalen en op jacht gaan naar de PokéMCCers. Had je drie MCCers “gevangen” dan kreeg je een mooie Pokémon sleutelhanger cadeau en informatie over MCC als vereniging. Het was erg leuk om te zien hoe de kinderen op jacht gingen over de markt. Er liep namelijk ook een speciale MCCer rond en die leverde een extra prijs op. Lijkt het je ook leuk lid te worden van MCC, kom dan gerust langs op maandagavond in het Muziekcentrum Schering & Inslag, Eemnesserweg 15 in Laren. Jong MCC repeteert vanaf 19.00 uur, de A-band vanaf 20.00 uur.
FOTO ALBUM FOTO ALBUM
Lampionoptocht en INMarkt Zaterdagavond heeft de A-band van MCC voor het eerst mee gedaan aan de lampionoptocht in Diemen. Dit feest voor de kleintjes maakt onderdeel uit van het Diemer Festijn, een sinds 1983 jaarlijks terugkerend evenement rondom de kermis in Diemen. Ondanks dat het warm en benauwd was, waren er aardig wat kinderen en ouders op de been om deel te nemen aan de korte rondgang door de wijk. Vooraf en na afloop heeft de A-band een stilstaand optreden verzorgd op het Diemerplein. Zondag stond de hele middag in het teken van ledenwerving op de INMarkt. De A-band heeft de markt geopend met een optreden op het grote podium. Vervolgens konden de kinderen bij de stand van MCC een speciale MCC-foon ophalen en op jacht gaan naar de PokéMCCers. Had je drie MCCers “gevangen” dan kreeg je een mooie Pokémon sleutelhanger cadeau en informatie over MCC als vereniging. Het was erg leuk om te zien hoe de kinderen op jacht gingen over de markt. Er liep namelijk ook een speciale MCCer rond en die leverde een extra prijs op. Lijkt het je ook leuk lid te worden van MCC, kom dan gerust langs op maandagavond in het Muziekcentrum Schering & Inslag, Eemnesserweg 15 in Laren. Jong MCC repeteert vanaf 19.00 uur, de A-band vanaf 20.00 uur.
Drum- & Showband MCC - Laren
A-band Jong MCC MCC Next Sustento Contact Nieuws 2016 Nieuwsoverzicht Postbus 539, 1250 AM Laren - email: info@mcclaren.nl
Share |
FOTO ALBUM FOTO ALBUM