Postbus 539, 1250 AM Laren - email: info@mcclaren.nl
Drum- & Showband MCC - Laren
A-band Jong MCC MCC Next Sustento Uniform Het Verleden Gastenboek Nieuws 2016 Nieuwsoverzicht
vorig of volgend nieuwsbericht
Share |
Avondvierdaagse Huizen en Laren Voor de A-band zijn de eerste optredens in het nieuwe uniform een bijzondere ervaring. Niet alleen wordt de band door het publiek niet altijd direct herkend. Ook voor de leden is het even wennen bij het opstellen en richten om de medespelers in een andere outfit te zien. Het is leuk om onderweg complimenten te krijgen over het nieuwe uiterlijk. Door werkzaamheden rondom het Gemeentehuis in Huizen was de organisatie genoodzaakt om een nieuwe verzamelplaats en start van de korpsen te zoeken. Dit werd het bejaardenhuis Vooranker. Leuk voor de bewoners, minder leuk voor ons. Het betekende dat de intocht voor de bands opeens één keer zo lang werd, en dat is niet leuk op nieuwe schoenen. De vuurdoop werd hierdoor een stukje zwaarder en de EHBO- ers hadden aan het einde van de intocht nog even werk aan het verzorgen van de MCC-voeten. In Laren was het gezellig druk in het dorp. Er liepen weer heel wat schoolkinderen mee met de wandeltocht. Dit jaar liep OBS De Ploeg achter de A-band.
Foto album
Gefeliciteerd!
Avondvierdaagse Huizen en Laren Voor de A-band zijn de eerste optredens in het nieuwe uniform een bijzondere ervaring. Niet alleen wordt de band door het publiek niet altijd direct herkend. Ook voor de leden is het even wennen bij het opstellen en richten om de medespelers in een andere outfit te zien. Het is leuk om onderweg complimenten te krijgen over het nieuwe uiterlijk. Door werkzaamheden rondom het Gemeentehuis in Huizen was de organisatie genoodzaakt om een nieuwe verzamelplaats en start van de korpsen te zoeken. Dit werd het bejaardenhuis Vooranker. Leuk voor de bewoners, minder leuk voor ons. Het betekende dat de intocht voor de bands opeens één keer zo lang werd, en dat is niet leuk op nieuwe schoenen. De vuurdoop werd hierdoor een stukje zwaarder en de EHBO-ers hadden aan het einde van de intocht nog even werk aan het verzorgen van de MCC-voeten. In Laren was het gezellig druk in het dorp. Er liepen weer heel wat schoolkinderen mee met de wandeltocht. Dit jaar liep OBS De Ploeg achter de A-band.
Drum- & Showband MCC - Laren
A-band Jong MCC MCC Next Sustento Contact Nieuws 2016 Nieuwsoverzicht Postbus 539, 1250 AM Laren - email: info@mcclaren.nl
Share |
Foto album
Gefeliciteerd!