Postbus 539, 1250 AM Laren - email: info@mcclaren.nl
Drum- & Showband MCC - Laren
A-band Jong MCC MCC Next Sustento Uniform Het Verleden Gastenboek Nieuws 2016 Nieuwsoverzicht
vorig of volgend nieuwsbericht
Share |
MCC bij dodenherdening in Eemnes en Blaricum Woensdag 4 mei heeft de A-band van MCC de dodenherdenking muzikaal omlijst in Eemnes. De band begeleidt de stille tocht vanaf De Hilt naar het herdenkingsmonument. Aldaar is na de toespraken en het voorlezen van gedichten door de kinderen, door Anne Heerschop het taptoesignaal gespeeld. De A-band speelde onderleiding van Patrick Schaapherder het Wilhelmus en een aantal koralen tijdens de kransleggingen. Dit jaar was MCC ook vertegenwoordigd in Blaricum. David Klarenbeek heeft aldaar de stille tocht begeleid. David is tambour bij MCC Next en tambour-maître bij de A- band. In die hoedanigheid zal hij donderdag 5 mei in Blaricum, maar ook tijdens de jubileumtaptoe op zaterdag 7 mei te zien zijn. De A-band is bezig met de laatste optredens in dit uniform. Vanaf zaterdagavond a.s., 22.00 uur, kunnen de leden eindelijk naar buiten treden in hun nieuwe uniform op hun eigen taptoe.
Foto’s Oog op Blaricum
MCC bij dodenherdening in Eemnes en Blaricum Woensdag 4 mei heeft de A-band van MCC de dodenherdenking muzikaal omlijst in Eemnes. De band begeleidt de stille tocht vanaf De Hilt naar het herdenkingsmonument. Aldaar is na de toespraken en het voorlezen van gedichten door de kinderen, door Anne Heerschop het taptoesignaal gespeeld. De A-band speelde onderleiding van Patrick Schaapherder het Wilhelmus en een aantal koralen tijdens de kransleggingen. Dit jaar was MCC ook vertegenwoordigd in Blaricum. David Klarenbeek heeft aldaar de stille tocht begeleid. David is tambour bij MCC Next en tambour-maître bij de A-band. In die hoedanigheid zal hij donderdag 5 mei in Blaricum, maar ook tijdens de jubileumtaptoe op zaterdag 7 mei te zien zijn. De A-band is bezig met de laatste optredens in dit uniform. Vanaf zaterdagavond a.s., 22.00 uur, kunnen de leden eindelijk naar buiten treden in hun nieuwe uniform op hun eigen taptoe.
Drum- & Showband MCC - Laren
A-band Jong MCC MCC Next Sustento Contact Nieuws 2016 Nieuwsoverzicht Postbus 539, 1250 AM Laren - email: info@mcclaren.nl
Share |
Foto’s Oog op Blaricum