Zaterdag 4 november jl. hebben de jeugdleden van MCC een bezoek gebracht aan muziekvereniging PVO in Soest, waar werd samen gespeeld met het studieorkest.

Het studieorkest van PVO heeft leden van alle leeftijden, want niet alleen jongeren willen een instrument leren bespelen. Onder leiding van Peter Rieken van PVO, die wat muziekstukjes had geselecteerd, werd er eerst hard gerepeteerd en werd het bijna een “masterclass” voor onze jeugdleden. Peter Rieken riep de MCC jeugd op, om vooral mee te spelen, met de toch voor hun onbekende stukken van PVO, als ze dat wilden en dat ging een aantal jeugdleden goed af!!

Na de pauze met lekkers en wat te drinken, stroomden ouders en andere familie en belangstellenden binnen om het “concertje” bij te wonen. PVO speelde o.l.v. Peter Rieken en MCC o.l.v. Christian de Jongh. Ter afsluiting werd er gezamenlijk “Let’s rock” gespeeld.

Jong MCC bedankt Zina en Stefan voor hun extra ondersteuning. Het was een geslaagde en muzikaal leerzame middag voor de muzikanten.

Fotocarrousel

Jong MCC te gast bij PVO Soest
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.