Heeft u de wervingscampagne van Drum- & Showband MCC “Join the band, Durf jij? al gezien? De slogan hangt vanaf 24 augustus boven de weg, aan de lantaarnpalen, in winkels, openbare gebouwen en we rijden mee in de bus. “MCC is een club met een geweldig, rijk en succesvol verleden”, aldus voorzitter Mark Limburg. Maar met deze campagne richten we ons op de toekomst!

Burgemeester Nanning Mol is blij met deze wervingscampagne en ondersteunt MCC daarin van harte. Hij hecht veel waarde aan het verengingsleven in Laren en onderkent het belang er van.

Een vereniging kan echter niet zonder leden. De heer Mol was dan ook direct bereid om het startschot voor de wervingscampagne te geven bij het Brinkhuis, een historische plek welke nauw verbonden is met de grondleggers van MCC.

Toekomst

De ambitie van MCC is om binnen een paar jaar weer met de subtop van Nederland te mogen strijden op concoursen.

MCC heeft daarvoor een geweldig instructieteam neergezet. De A-band heeft al eerder Roel van Raaij als muzikaal leider mogen verwelkomen. Vanaf dit nieuwe seizoen is Xander van der Ploeg eindverantwoordelijk voor het slagwerk bij MCC.

Christian de Jongh en Karel van Kampen zijn verantwoordelijk voor de muziekopleidingen van MCC.

Saxofoons

Vanaf 2020 gaat de A-Band van MCC definitief de saxofoons verwelkomen. Naast de bestaande instrumentale invulling, is het instructieteam ervan overtuigd dat de saxofoon een enorme meerwaarde gaat leveren in de sound en mogelijkheden binnen ons muzikale genre.

Als je naar het verleden van MCC kijkt heeft de band zich al een aantal keer aangepast aan de wensen van dat moment. Nu is het wederom tijd om ons aan te passen. De saxofoon is een instrument dat vooral geliefd is bij jeugdige (aspirant-) muzikanten. We hopen dat we snel een aantal nieuwe leden kunnen overtuigen om dit prachtige instrument bij MCC te gaan bespelen.

Ook als je al saxofoon les hebt op de muziekschool, is MCC misschien wel de volgende stap in je carrière!!

Ambities genoeg! Doe je ook mee?

Drum- & Showband MCC is op zoek naar enthousiaste muzikanten die het aandurven om op te treden op straat.

De vaste repetitieavond is op maandagavond in het Muziekcentrum Schering & Inslag in Laren. Ga gezellig langs, proef de sfeer en luister naar hetgeen ze spelen.

Wil je meer informatie? Kijk ook op onze speciale campagnepagina “Join the Band” of stuur een berichtje naar info@mcclaren.nl

Voor je het weet treed je samen met ons op bij superleuke optredens. Deze optredens vinden plaats in de regio maar we reizen ook een aantal keer per jaar naar het buitenland!

 

Foto's Bob Awick

Join the band, durf jij?
Getagd op: