Vrijdag 1 september nam het dorp Laren officieel afscheid van Burgemeester Elbert Roest en zijn vrouw Kiki. Na een middag vol mooie woorden in de nieuwe theaterzaal van Singer Laren werd Elbert benoemd tot Ereburger van Laren. Een mooi eerbetoon aan een zeer betrokken burgemeester.

Heel veel verenigingen hebben op hun eigen wijze afscheid genomen. MCC doet dat uiteraard met een serenade. Tijdens de openbare receptie heeft de A-band voor de laatste keer voor hen gespeeld. Natuurlijk mochten ze een verzoeknummer doen en dat werd Pinball Wizzard.

MCC heeft Elbert en Kiki Roest ervaren als een echte fans. Tijdens al onze evenementen waren ze met evenveel enthousiasme aanwezig. Altijd waren ze betrokken bij het voortbestaan van de club. Er is heel veel overleg geweest op het moment dat de muziekverenigingen over gingen vanuit hun oude trouwe onderkomen naar het nieuwe Muziekcentrum van Laren. Ondanks alle andere belangen die meespeelden was toch altijd goed merkbaar dat Elbert Roest het belangrijk vond dat de muziekverenigingen een goed onderdak zouden krijgen en dat het voor langere termijn goed geregeld was.

De A-band mocht na afloop van de receptie Elbert en Kiki Roest een stuk begeleiden op weg naar huis. Bij de Nieuweweg hebben de leden hen uitgezwaaid.

Dag bijzonder burgemeesterspaar. Namens heel MCC bedanken we jullie voor alles en wensen we jullie heel veel succes en plezier in Bloemendaal

A-band zwaait Burgemeester Roest uit
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.