Maandag 4 september zijn de repetities bij MCC weer begonnen. Zowel Jong MCC als de A-band gingen ook direct van start met optredens. Jong MCC speelde vrijdagavond voor de vrijwilligers van Laren. De A-band nam zaterdagavond deel aan de lampionnenoptocht in Diemen en was zondag de hele middag op de INMarkt in Laren te vinden.

In Diemen was dit band er voor de tweede keer bij. Het Diemer Festijn is een begrip in Diemen en bestaat o.a. uit een kermis en een feesttent met optredens van artiesten uit verschillende categorie├źn. Tijdens het Diemer Festijn wordt aan iedereen gedacht, van een lampionoptocht voor de allerkleinste, tot aan de seniorenmiddag voor de mensen met de meeste levenservaringen.

Op zondag was het feest in Laren. Dit jaar was de activiteitenmarkt een onderdeel van het Dorpsfeest wat voor een hoop gezelligheid en vertier zorgde! De A-band heeft twee korte parades gelopen van het Brinkhuis naar het podium bij de Johanneskerk. Op het podium is uiteraard ook nog een klein concert gegeven. Maar de gezelligheid was toch vooral te vinden bij de kramen rondom het nieuwe Singer theater en op het plein voor het Brinkhuis bij Stichting Le Bocque.

Google fotoalbum
Video Lampionoptocht Diemen
A-band opent seizoen met twee optredens
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.